Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684095698

Copa 684095698 Información oficial sobre el partido 684095698 en Hattrick

08.09.2021 12:30:00

Real MOUnolillo Alineación oficial del equipo 'Real MOUnolillo' en el partido 0 - 6 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real MOUnolillo Alineación oficial del equipo 'Real MOUnolillo' en el partido 0 - 3 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real MOUnolillo

Real SAS CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Isidre Aderiu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 5 de partit va donar a SAS l'avantatge per 0 - 2. Reaksmey Nuth en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Javier Jesús Mansilla va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Higini Ribas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SAS, Alfredo Campamar, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Isidre Aderiu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 0 - 5 per a SAS.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Jesús Mansilla, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alberto Nievas Peña al minut 17, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Salvador Xifro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Reaksmey Nuth va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.