Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbotarrak (123165) - Atlètic Paixalet (314734) » 684092812: T67/R3

Copa 684092812 Información oficial sobre el partido 684092812 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 0 - 3 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bilbotarrak Alineación oficial del equipo 'Bilbotarrak' en el partido 0 - 2 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbotarrak

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bilbotarrak va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Cabriales, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Doru Pătraşcu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Paixalet.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ambrosio Haro va augmentar l'avantatge de Paixalet a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Şerif Telek des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Şerif Telek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, el Paixalet va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Şerif Telek s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Calixto Luna va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Paixalet que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Paixalet va estar a punt d'arribar en un córner. En Ambrosio Haro va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Şerif Telek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alonso Namuncurá, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Mota després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alonso Namuncurá va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Şerif Telek al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vanderlei Ramos de Paixalet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.