Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 684017464

Copa 684017464 Información oficial sobre el partido 684017464 en Hattrick

02.09.2021 02:15:00

C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido 4 - 5 (U)niversitario D Deportes Alineación oficial del equipo '(U)niversitario D Deportes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido 2 - 6 (U)niversitario D Deportes Alineación oficial del equipo '(U)niversitario D Deportes' en el partido
Tiene suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Salesiano

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Enzo Arrieta Pardo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Salesiano amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Miguel Ángel Ramírez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Djibril Sarra ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Salesiano es posava per davant 3 a 2.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Salesiano va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Herschel Messenger, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Miguel Ángel Ramírez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Salesiano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Herschel Messenger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Salesiano va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Djibril Sarra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thönis Biedenkopf de Salesiano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

(U)niversitario D Deportes

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Gianluca Lussu donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Krsto Kučić de (U)niversitario va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): (U)niversitario van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Bakan Tew va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gianluca Lussu va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tranquillo Gertiser quedar desmarcat i marcar per a (U)niversitario al minut 110. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del (U)niversitario van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Krsto Kučić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Al minut 111 de partit, Dimitar Gyurov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brallian Virguez de (U)niversitario amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.