Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 683935246

Copa 683935246 Información oficial sobre el partido 683935246 en Hattrick

01.09.2021 12:15:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 8 UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 7 UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

UD Zarza de Granadilla

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jannick Gulik que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a UDZarza.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Quintí Bernà va augmentar l'avantatge de UDZarza a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joaquín Ripoll va augmentar l'avantatge de UDZarza a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Quintí Bernà des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Diego Barriga la va rematar Yapci Ruano amb una magnífica volea que va fer pujar per a UDZarza el 0 - 5.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, UDZarza va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Stan Weston, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jannick Gulik de UDZarza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Jannick Gulik va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 0 - 8 per a UDZarza.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Anselmo Vera Alonso. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Diego Barriga es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Quintí Bernà de UDZarza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anselmo Vera Alonso.