Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomelloso C. F. (1578159) - San Cayetano C.F. (1579712) » 683932462: T67/R2

Copa 683932462 Información oficial sobre el partido 683932462 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 7 - 5 San Cayetano C.F. Alineación oficial del equipo 'San Cayetano C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido 2 - 0 San Cayetano C.F. Alineación oficial del equipo 'San Cayetano C.F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomelloso C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tomelloso contenien la respiració mentre en Eduardo Quiñones s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Tomelloso prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Serdar Emre Fatih va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 114 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 90. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Francesco Branchi va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Tomelloso va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Malo Monvoisin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zbigniew Grudka va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Patricio Carvajal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de 丁 (Ding) 双坤 (Shuangkun) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 47 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Francesco Branchi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 214 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Francesco Branchi va fallar un penal al minut 51, davant la desesperació dels aficionats.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sixto Ranera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 94 per blocar una centrada d'en Patricio Carvajal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tomelloso.
  • 216 Minuto 105 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Serdar Emre Fatih va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 105, i va passar la pilota a Zbigniew Grudka, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Tomelloso va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 106 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jeremías Abel Goycochea ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Raúl Oriol Ybarra després que el jugador de Tomelloso li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tomelloso, Francesco Branchi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Stephen Zarb de Tomelloso, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival 丁 (Ding) 双坤 (Shuangkun) en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jeremías Abel Goycochea, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 丁 (Ding) 双坤 (Shuangkun) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Tomelloso i 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Tomelloso Serdar Emre Fatih no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 丁 (Ding) 双坤 (Shuangkun) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Ottfried Fremd de Tomelloso va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 5.

San Cayetano C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Constantin Mühlendamm que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Cayetano van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 38, quan Iliyan Naydenov va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cayetano eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Ibrahim Papp va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Daniel Rousek de Cayetano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Antonio José Harris va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En 丁 (Ding) 双坤 (Shuangkun) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Cayetano.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Constantin Mühlendamm de Cayetano anava molt fort i col·locat però Stephen Zarb no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cayetano Ibrahim Papp, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Stephen Zarb. El marcador continuava 6 - 5.