Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuego y hielo fc (488386) - busgosus (1580961) » 683931308: T67/R2

Copa 683931308 Información oficial sobre el partido 683931308 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Fuego y hielo fc Alineación oficial del equipo 'Fuego y hielo fc' en el partido 0 - 3 busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuego y hielo fc Alineación oficial del equipo 'Fuego y hielo fc' en el partido 0 - 1 busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuego y hielo fc

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Albert Massanet de Fuego va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Fuego van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bonifác Dalog, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Salvador Dou va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Marcelin Van Coillie de Fuego no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Albert Massanet va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fuego que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

busgosus

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergio Ramírez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a busgosus.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Richard Sultan va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): busgosus va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Mendoza, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leo Jørgensen que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Richard Sultan de busgosus va fallar un penal al minut 71. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de busgosus, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Abdullah Han va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Mendoza de busgosus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.