Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espeto Malaka CF (123853) - Mallecina Sants (308699) » 683930450: T67/R2

Copa 683930450 Información oficial sobre el partido 683930450 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Espeto Malaka CF Alineación oficial del equipo 'Espeto Malaka CF' en el partido 4 - 7 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Espeto Malaka CF Alineación oficial del equipo 'Espeto Malaka CF' en el partido 1 - 1 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espeto Malaka CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Olivier Thomazeau va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. EMCF empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): EMCF va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Thure Gustafsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passava el minut 81 del matx, quan l'atent Javier Pulido va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 86, Juan Luis Pascual de EMCF empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martín Sangrán va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Raúl Oscar Rodríguez Villegas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Luis Pascual va estar a punt d'avançar els locals al minut 108 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 119 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Pascual va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EMCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de EMCF David Lafuente Illera, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raúl Oscar Rodríguez Villegas. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de EMCF Emeterio Calatayud va intentar enganyar Raúl Oscar Rodríguez Villegas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Maide Berregi xutant per a EMCF va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Oscar Rodríguez Villegas, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Mallecina Sants

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Dogartzi Igartiburu de MalleSants va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jorge Tenorio per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): Quan passaven 74 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del MalleSants. En Dogartzi Igartiburu va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Albert Micó va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a MalleSants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Icart, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Icart va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Sánchez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Biel Dalmases, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El MalleSants va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dogartzi Igartiburu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Albert Micó de MalleSants es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Tenorio de MalleSants amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de MalleSants Víctor Sánchez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David Lafuente Illera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Dogartzi Igartiburu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a MalleSants.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Javier Traver va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 7.