Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelus (314132) - Tropikal Fruit (121094) » 683930262: T67/R2

Copa 683930262 Información oficial sobre el partido 683930262 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Pelus Alineación oficial del equipo 'Pelus' en el partido 2 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pelus Alineación oficial del equipo 'Pelus' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelus

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Lorenzo Turnbull va donar a Pelus un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83 en Albino Fernandes va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Albino Fernandes va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): El Pelus va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Albino Fernandes la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Albino Fernandes gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Beñat Mendibeltzua va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aimé Bremaud va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 84. En Lorenzo Turnbull va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Włodzimierz Misiewicz.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lorenzo Turnbull de Pelus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Tropikal va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Pedro Irala va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tropikal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Irala, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Degortes de Tropikal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.