Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Larri (774239) - C.D. OFRA (1585928) » 683929844: T67/R2

Copa 683929844 Información oficial sobre el partido 683929844 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

FC Larri Alineación oficial del equipo 'FC Larri' en el partido 0 - 4 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Larri Alineación oficial del equipo 'FC Larri' en el partido 0 - 1 C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Larri

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): El Larri va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Américo António Lemes la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): Américo António Lemes va llançar una falta directa al minut 33 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Larri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Américo António Lemes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Larri van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Manuel Bernat no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Américo António Lemes de Larri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.D. OFRA

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Vicenç Costals va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 56, Joan Vicenç Costals va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Sylvester Martin, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Passaven 82 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Aaron Patterson va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Aaron Patterson va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sylvester Martin va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Ángel Mínguez Pérez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Aaron Patterson va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Vicenç Costals de C.D. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.