Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IZANOA FC (307493) - palomera blanes (119634) » 683929263: T67/R2

Copa 683929263 Información oficial sobre el partido 683929263 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

IZANOA FC Alineación oficial del equipo 'IZANOA FC' en el partido 0 - 8 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
IZANOA FC Alineación oficial del equipo 'IZANOA FC' en el partido 0 - 9 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IZANOA FC

palomera blanes

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Simeon Kisimov va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a palomera.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jacobo Gudar de palomera l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 43, en Pablo Barrera Rodríguez del palomera va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Lucian Leordeanu que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): Passaven 57 minuts quan en Telmo Biscaia va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): palomera va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Geraxan Borra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Aigars Priede que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Hilário Almeida va aprofitar un error defensiu al minut 65, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a palomera.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Pablo Barrera Rodríguez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 0 - 7 per a palomera.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): palomera va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 8, quan Romualdo Guzman va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Jacobo Gudar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Manus Ensink, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Telmo Biscaia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 225 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Felipe Carlos González va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Manus Ensink va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Simeon Kisimov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hilário Almeida de palomera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.