Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Deportiva HTHDLGP (123821) - Sport iClub (1336438) » 683928864: T67/R2

Copa 683928864 Información oficial sobre el partido 683928864 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido 2 - 3 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido 6 - 2 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
Es un cenizo 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Deportiva HTHDLGP

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Jaleel Al Khalifa de Deportiva empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Jean-Louis Van Eylen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Jordi Pratdesaba del Deportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Deportiva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enzo Padula, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Deportiva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juha Tapaninaho ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Juha Tapaninaho va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Crăcăoanu de Deportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Semida Fútbol Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Rubén Olazábal Solís de Semida fc va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Cándido Magne va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Semida fc, Rubén Olazábal Solís, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Petro Shokh es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Henry Soudunsaari ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Botyo Stoykov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ulrich Rubach va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Loïc Paire va marxar per velocitat al minut 44 i va fer una passada de la mort a Emilio Brandt, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Botyo Stoykov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Olazábal Solís de Semida fc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.