Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 683842156

Copa 683842156 Información oficial sobre el partido 683842156 en Hattrick

31.08.2021 18:15:00

08/15-Verlegenheitstruppe Alineación oficial del equipo '08/15-Verlegenheitstruppe' en el partido 0 - 7 BFC Phoenix Wiesbaden Alineación oficial del equipo 'BFC Phoenix Wiesbaden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
08/15-Verlegenheitstruppe Alineación oficial del equipo '08/15-Verlegenheitstruppe' en el partido 0 - 8 BFC Phoenix Wiesbaden Alineación oficial del equipo 'BFC Phoenix Wiesbaden' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

08/15-Verlegenheitstruppe

BFC Phoenix Wiesbaden

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Johannes Wegier de Phoenix va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Johannes Wegier sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 35 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thilo Voßberg, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Thilo Voßberg va augmentar l'avantatge de Phoenix a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Oliver Omelich de Phoenix l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 75 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Fabian Sickingen de Phoenix va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Hesham Hamzawy va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Phoenix.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Fabian Sickingen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Niklas Geyr va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Hesham Hamzawy van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Timothy Möck a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Johannes Wegier va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Matti Daun. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Reece Oliver s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliver Omelich de Phoenix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.