Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 683746457

Liga 683746457 Información oficial sobre el partido 683746457 en Hattrick

13.09.2021 00:45:00

Juventud Bco Alineación oficial del equipo 'Juventud Bco' en el partido 2 - 2 Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Juventud Bco Alineación oficial del equipo 'Juventud Bco' en el partido 6 - 1 Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido
Es un cenizo 6.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Bco

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Juventud va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Emilio Rivera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Juventud aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Víctor Iluz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Juventud va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Molina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 悠弥 (Yuya) 河村 (Kawamura) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del nacional. La jugada d'estratègia del Juventud per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Iluz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Equipo nacional del Perú

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Matija Kaštelan va anar a parar al cap de Uwe Dietze que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a nacional el 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a nacional prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Bodo Gossner.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Brado Chicoma va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Rómulo Estacasolos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marc Hiltermann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Bodo Gossner va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el nacional va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Uwe Dietze va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Brado Chicoma va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Matija Kaštelan de nacional va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.