Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 683746447

Liga 683746447 Información oficial sobre el partido 683746447 en Hattrick

30.08.2021 00:45:00

PANDEMIUN Alineación oficial del equipo 'PANDEMIUN' en el partido 5 - 0 Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PANDEMIUN Alineación oficial del equipo 'PANDEMIUN' en el partido 7 - 0 Equipo nacional del Perú Alineación oficial del equipo 'Equipo nacional del Perú' en el partido
Tiene mala suerte 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PANDEMIUN

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): PANDEMIUN prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Giuliano Lucho va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del nacional. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Boris Montalvo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PANDEMIUN es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 5.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): PANDEMIUN va aconseguir el 3 - 0 quan Félix Zorrilla va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de PANDEMIUN al minut 77, que va llançar ajustat al pal en Bret Manco. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PANDEMIUN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bret Manco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bret Manco va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Carlos Toscana va enviar un xut des de 40 metres al minut 34, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Félix Zorrilla marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Edgar Bracamonte que va xutar a fora per molt poc.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Bret Manco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Pedro Azabache una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Oto Milart va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orlando Saucedo de PANDEMIUN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Toscana de PANDEMIUN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Equipo nacional del Perú

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Bodo Gossner va marxar per velocitat al minut 76 i va fer una passada de la mort a Brado Chicoma, però aquest va fallar.