Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 683745839

Liga 683745839 Información oficial sobre el partido 683745839 en Hattrick

13.09.2021 00:45:00

C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido 5 - 1 AD COOL FC Alineación oficial del equipo 'AD COOL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido 8 - 0 AD COOL FC Alineación oficial del equipo 'AD COOL FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Salesiano

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Salesiano una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En 直城 (Naoki) 水野 (Mizuno), de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 13.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salesiano van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Herschel Messenger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Salesiano va aconseguir el 3 - 1 quan Djibril Sarra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Salesiano va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raimundo Echaíz des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Salesiano va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Miguel Ángel Ramírez va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En 孙 (Sun) 弘隆 (Honglong), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Herschel Messenger va rematar alt.

AD COOL FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Claudio Andrade que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a COOL.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Redentor Perales quasi marca en una jugada assajada de córner que Claudio Andrade havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Orlando Moreno va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ollanta Horna va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del COOL va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Orlando Moreno no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moisés Negreiros de COOL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.