Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 683745835

Liga 683745835 Información oficial sobre el partido 683745835 en Hattrick

06.09.2021 00:45:00

Colorados Unidos FC Alineación oficial del equipo 'Colorados Unidos FC' en el partido 2 - 6 C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Colorados Unidos FC Alineación oficial del equipo 'Colorados Unidos FC' en el partido 1 - 6 C.A. Salesiano Alineación oficial del equipo 'C.A. Salesiano' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colorados Unidos FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 3 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ricardo Peñaloza! Un inimaginable dribbling sobre 直城 (Naoki) 水野 (Mizuno) va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Colorados.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Colorados va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ricardo Peñaloza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domingo Barrientos de Colorados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Valdemoro de Colorados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.A. Salesiano

Goles Goles

  • 136 Minuto 21 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Patricio Uezu es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Miguel Ángel Ramírez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 21 passava a ser 2 - 1.
  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Miguel Ángel Ramírez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Djibril Sarra es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Djibril Sarra va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 2 - 4 per a Salesiano.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Djibril Sarra va augmentar l'avantatge de Salesiano a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Salesiano augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Ángel Ramírez es rifés el porter i marqués el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Herschel Messenger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Salesiano va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Raimundo Echaíz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Enzo Arrieta Pardo es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Miguel Ángel Ramírez de Salesiano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.