Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Futbol Barcelona (1418672) - FC Santanyi (777227) » 681305590: T67/J6/VII

Liga 681305590 Información oficial sobre el partido 681305590 en Hattrick

02.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VII.881 (38917)

EseCadiz Alineación oficial del equipo 'EseCadiz' en el partido 3 - 0 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
Modal Chatterjee (36') 1 - 0
Felix Joshua Steinfellner (62') 2 - 0
Ejvind Ebbesen (73') 3 - 0
EseCadiz Alineación oficial del equipo 'EseCadiz' en el partido 3 - 0 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EseCadiz Alineación oficial del equipo 'EseCadiz' en el partido 4 - 1 Real Cifontino Alineación oficial del equipo 'Real Cifontino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EseCadiz

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a EseCadiz va ser Modal Chatterjee.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, EseCadiz va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Felix Joshua Steinfellner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Ejvind Ebbesen va incrementar l'avantatge de EseCadiz amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): EseCadiz va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Modal Chatterjee va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Paul Pheasant va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EseCadiz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albertino Carvalho Nascimento de EseCadiz va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): EseCadiz van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Raul Lupică va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dagoberto Souza de EseCadiz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Modal Chatterjee de EseCadiz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Cifontino

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Adri Rabasa de Cifontino, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cifontino, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Víctor Marchán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 250 Minuto 70 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en José Luis Halcón l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.