Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Favelita (1589338) - Músicos de Philip Callahan (1458901) » 681304631: T67/J4/VII

Liga 681304631 Información oficial sobre el partido 681304631 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.864 (38900)

Favelita Alineación oficial del equipo 'Favelita' en el partido 0 - 3 Músicos de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'Músicos de Philip Callahan' en el partido
0 - 1 Agustín Orjuela (42')
0 - 2 Agustín Orjuela (47')
0 - 3 Jacque Dohogne (83')
Favelita Alineación oficial del equipo 'Favelita' en el partido 0 - 3 Músicos de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'Músicos de Philip Callahan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Favelita Alineación oficial del equipo 'Favelita' en el partido 0 - 3 Músicos de Philip Callahan Alineación oficial del equipo 'Músicos de Philip Callahan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Favelita

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Favelita va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Quique Centellas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): İlkin Gürkal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Favelita que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Josep Maria Girbent del Favelita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Quique Centellas va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Quique Centellas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Gúnuz.

Músicos de Philip Callahan

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Callahan va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Agustín Orjuela va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Callahan va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Agustín Orjuela va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Danilo Guezala va anar directament als peus de Jacque Dohogne que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Callahan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Gurpergui, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Tommi Hahtonen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Òscar Galceran de Callahan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Òscar Galceran de Callahan per doble groga al minut 85.