Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

huerta del rey (1599342) - Opuntia Magic I (794150) » 681300690: T67/J13/VII

Liga 681300690 Información oficial sobre el partido 681300690 en Hattrick

20.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VII.793 (38829)

Vessels Alineación oficial del equipo 'Vessels' en el partido 3 - 0 Ter Vell Alineación oficial del equipo 'Ter Vell' en el partido
Carlos Aunes Melchor (37') 1 - 0
Guillem Alcoy (56') 2 - 0
Claudiu-Mihai Socoliuc (74') 3 - 0
Vessels Alineación oficial del equipo 'Vessels' en el partido 3 - 0 Ter Vell Alineación oficial del equipo 'Ter Vell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vessels Alineación oficial del equipo 'Vessels' en el partido 3 - 0 Ter Vell Alineación oficial del equipo 'Ter Vell' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vessels

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Vessels amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Carlos Aunes Melchor, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vessels va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guillem Alcoy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vessels pel centre va donar un gran resultat: el gol de Claudiu-Mihai Socoliuc va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Martyn Bacheley va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vessels.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Vessels va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Sante Fornasari va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillem Alcoy va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Josep Almató va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Vessels va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rodney Stanwick va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josep Almató.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Rodney Stanwick va sorprendre Josep Almató amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Rodney Stanwick gairebé va marcar per a Vessels des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Rodney Stanwick es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Ter Vell

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vell, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Isma Carbó va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vell sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Beila Gurutzeta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Jorge Guazo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Vell va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Juan Lamas Sánchez no va poder controlar.