Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soldados de CaBo (992597) - Devastadors FC (776616) » 681299040: T67/J7/VII

Liga 681299040 Información oficial sobre el partido 681299040 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.764 (38800)

Migue ASecas FC Alineación oficial del equipo 'Migue ASecas FC' en el partido 2 - 1 Devastadors FC Alineación oficial del equipo 'Devastadors FC' en el partido
Rudolph Mayhew (11') 1 - 0
Abel San Pedro (20') 2 - 0
2 - 1 Musse Ternström (25')
Migue ASecas FC Alineación oficial del equipo 'Migue ASecas FC' en el partido 2 - 1 Devastadors FC Alineación oficial del equipo 'Devastadors FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Migue ASecas FC Alineación oficial del equipo 'Migue ASecas FC' en el partido 0 - 3 Devastadors FC Alineación oficial del equipo 'Devastadors FC' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Migue ASecas FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 11, indicava inequívocament que en Rudolph Mayhew va saber trobar la xarxa rival. ASecas desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ASecas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Abel San Pedro.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rudolph Mayhew, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Blanco.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillem Piqué de ASecas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Devastadors FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Takavar Razzaz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Musse Ternström, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Christian Geneste va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Villaelriego va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Devastator va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Mickey Dam va quedar-se sol davant el porter Alberto Villaelriego, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Jesus Chaves quasi aconsegueix empatar per Devastator al minut 19, però Alberto Villaelriego va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Takavar Razzaz, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ramón Romero Gálvez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Devastator va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Musse Ternström es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Jesus Chaves al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Jesus Chaves va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alberto Villaelriego va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kermantas Cuprikas va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Christian Geneste de Devastator va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.