Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thuzyus F.C (1432048) - UE Baix Girona (798343) » 681288424: T67/J12/VII

Liga 681288424 Información oficial sobre el partido 681288424 en Hattrick

13.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VII.574 (38610)

SD Xátiva Alineación oficial del equipo 'SD Xátiva' en el partido 1 - 2 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
0 - 1 Finn Lienen (16')
Marcos Soriano (39') 1 - 1
1 - 2 Tyrone Cobb (47')
SD Xátiva Alineación oficial del equipo 'SD Xátiva' en el partido 1 - 2 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SD Xátiva Alineación oficial del equipo 'SD Xátiva' en el partido 1 - 1 UE Baix Girona Alineación oficial del equipo 'UE Baix Girona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Xátiva

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Girona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marcos Soriano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xátiva es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan Carlos Balboa marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Marcos Soriano que va xutar a fora per molt poc.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tyrone Cobb haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Xátiva al minut 50.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Narcís Bruch de Xátiva es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

UE Baix Girona

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Finn Lienen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Girona va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 47. Tyrone Cobb va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 27, un contraatac del Girona no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en 丁 (Ding) 坤伟 (Kunwei) perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Girona van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dušan Široň, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Girona quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tyrone Cobb va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Girona va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 丁 (Ding) 坤伟 (Kunwei), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Braulio Petrides, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.