Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimentonero FC (801432) - ATLETICO BOGARRA (994399) » 681283323: T67/J11/VII

Liga 681283323 Información oficial sobre el partido 681283323 en Hattrick

06.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VII.483 (38519)

Pimentonero FC Alineación oficial del equipo 'Pimentonero FC' en el partido 1 - 2 ChicSpider S.A. Alineación oficial del equipo 'ChicSpider S.A.' en el partido
Loïc Sijbers (7') 1 - 0
1 - 1 Daniel Verdeja (32')
1 - 2 Daniel Verdeja (72')
Pimentonero FC Alineación oficial del equipo 'Pimentonero FC' en el partido 1 - 2 ChicSpider S.A. Alineación oficial del equipo 'ChicSpider S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pimentonero FC Alineación oficial del equipo 'Pimentonero FC' en el partido 0 - 2 ChicSpider S.A. Alineación oficial del equipo 'ChicSpider S.A.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimentonero FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pimentonero va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Loïc Sijbers, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): El Pimentonero va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antonio Salcedo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pimentonero van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Antonio Salcedo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pimentonero va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Soppelsa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Villalba de Pimentonero es va guanyar la targeta groga merescudament.

ChicSpider S.A.

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Daniel Verdeja va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 72, quan Daniel Verdeja va posar els visitants ChicSpider per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Iván Landín de ChicSpider, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 8 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Luis Pérez de Lucas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Daniel Verdeja va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.