Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quesito (1333872) - equipo raulete (487450) » 681274949: T67/J4/VII

Liga 681274949 Información oficial sobre el partido 681274949 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.334 (38370)

F.C.PAPITA Alineación oficial del equipo 'F.C.PAPITA' en el partido 1 - 1 FC Jerusalen Alineación oficial del equipo 'FC Jerusalen' en el partido
Joan de Fluvià (6') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Roa Maza (14')
F.C.PAPITA Alineación oficial del equipo 'F.C.PAPITA' en el partido 1 - 1 FC Jerusalen Alineación oficial del equipo 'FC Jerusalen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.PAPITA Alineación oficial del equipo 'F.C.PAPITA' en el partido 1 - 2 FC Jerusalen Alineación oficial del equipo 'FC Jerusalen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 48,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.PAPITA

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): F.C.PAPITA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Joan de Fluvià va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Juan Carlos Oria va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Narciso Hernando de Soro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

FC Jerusalen

Goles Goles

  • 164 Minuto 14 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Gonzalo Roa Maza de Jerusalen va marcar de penal l'empat al minut 14.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, José Varas de Valdés quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Sachith Jayasinghe va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis Cleriguet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Ñora ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Jerusalen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Cleriguet va desviar el xut final de Gonzalo Roa Maza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 90, quan en Gonzalo Roa Maza va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.