Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deporeturn (995056) - Knegas Revival (436893) » 681273425: T67/J14/VII

Liga 681273425 Información oficial sobre el partido 681273425 en Hattrick

27.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VII.306 (38342)

Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido 2 - 0 Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido
Manuel Pérez-Serrano (26') 1 - 0
Miguel Olmo (77') 2 - 0
Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido 2 - 0 Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido 1 - 1 Knegas Revival Alineación oficial del equipo 'Knegas Revival' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deporeturn

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): David Melena va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 26 de joc. Manuel Pérez-Serrano es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Olmo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Roberto Garret va poder marcar per a Deporeturn en un servei de cantonada picat per en Xeremías Eirís quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Manuel Pérez-Serrano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Emilio Gallo va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Deporeturn ho intentava per la dreta per mitjà de Júlio Dias, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Roberto Garret, el jugador de Deporeturn va ser expulsat al minut 19.

Knegas Revival

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Revival creava perill des de la dreta al minut 30, però en Fernando Aroztegui, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Črtomir Mali desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Črtomir Mali va rebre molts aplaudiments. Al minut 52 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Revival va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Clemente Paiva va sortir per sobre el travesser.