Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bondi (436281) - Libertad de Sanxenxo S.A.D. (437928) » 681255724: T67/J13/VI

Liga 681255724 Información oficial sobre el partido 681255724 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.1014 (15332)

Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 2 - 2 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
Ivan Alexiev (20') 1 - 0
Teemu Kerttula (40') 2 - 0
2 - 1 Platonas Someritis (70')
2 - 2 孙 (Sun) 喜俊 (Xijun) (72')
Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 2 - 2 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sereda F.C. Alineación oficial del equipo 'Sereda F.C.' en el partido 3 - 1 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sereda F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Ivan Alexiev va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Sereda.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Teemu Kerttula va incrementar l'avantatge de Sereda amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Teemu Kerttula no va ser aprofitada per en Leon Kehat que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Wojciech Waloszczyk va marxar de Przemysław Pytlik en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sereda van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wojciech Waloszczyk va rematar alt.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sereda Leon Kehat quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Romolo Scibilia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Justino Martínez de Garro gairebé marca per a Sereda al minut 36 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Teemu Kerttula va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Jonas Irresberger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Patrik Bernaschina va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Sabat United

Goles Goles

  • 154 Minuto 70 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Platonas Someritis. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 72 minuts 孙 (Sun) 喜俊 (Xijun) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3 de partit, Platonas Someritis de United va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): United va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brian Bongole va desviar el xut final de Pinchas Hertzberg després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Platonas Someritis va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Fermín Benites va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Brian Bongole.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 62 en Baldomer Bellsolell va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Brian Bongole va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pinchas Hertzberg de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.