Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta de Sibaris (995052) - San Roque 24 FC (1335785) » 681254813: T67/J9/VI

Liga 681254813 Información oficial sobre el partido 681254813 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VI.998 (15316)

Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 1 - 0 Akenoria Alineación oficial del equipo 'Akenoria' en el partido
Lluís Ripoll (31') 1 - 0
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 1 - 0 Akenoria Alineación oficial del equipo 'Akenoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 2 - 0 Akenoria Alineación oficial del equipo 'Akenoria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta de Sibaris

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Sibaris prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Lluís Ripoll va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bogdan Drule va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Sibaris va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Gabriel Candelich va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Giorgio Fornitto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bogdan Drule va fer al minut 64 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Víctor García Huidobro, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en George Bolboceanu de Sibaris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar George Bolboceanu de Sibaris per doble groga al minut 65.

Akenoria

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dimo Markov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Casimiro Navarra va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.