Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sancti Petri United (1372077) - RCD Nueva España F.C (1365126) » 681254491: T67/J13/VI

Liga 681254491 Información oficial sobre el partido 681254491 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.992 (15310)

Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido 1 - 1 RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido
Maximilien Ribière (6') 1 - 0
1 - 1 Sergio Durandio (67')
Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido 1 - 1 RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido 1 - 2 RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sancti Petri United

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Maximilien Ribière ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sancti es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Maximilien Ribière, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Maximilien Ribière gairebé va marcar per a Sancti des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Sancti ho intentava per la dreta per mitjà de Joe Ruttenberg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rodolfo D'Anversa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raymond Gaberell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Javier Roncaroli de Sancti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RCD Nueva España F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sergio Durandio.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Sergio Durandio al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sergio Durandio sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 49 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Manuel Real de Asua va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodrigo Benavides quasi marca en una jugada assajada de córner que Francisco Navarrete havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Sergio Durandio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Grat Eiheragibel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.