Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exualive fc (994765) - Sancti Petri United (1372077) » 681254467: T67/J7/VI

Liga 681254467 Información oficial sobre el partido 681254467 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.992 (15310)

Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido 2 - 3 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
0 - 1 Diego Javier Roncaroli (34')
0 - 2 Norberto Fallo (57')
0 - 3 Michael Cameron (70')
Mathieu Deleus (86') 1 - 3
Diego Pinilla (86') 2 - 3
Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido 2 - 3 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Exualive fc Alineación oficial del equipo 'Exualive fc' en el partido 3 - 2 Sancti Petri United Alineación oficial del equipo 'Sancti Petri United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exualive fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Exualive van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mathieu Deleus en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El Exualive no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Diego Pinilla es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Exualive per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pier Luigi Berré, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Diego Pinilla gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Roger Leme Soares del Exualive ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Sancti Petri United

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Diego Javier Roncaroli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Norberto Fallo de Sancti l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 57 de partit.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pedro Miro de Sancti va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Michael Cameron que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Sancti va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kai Schöppenthau va desviar el xut final de Norberto Fallo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pietro Claudio Banelli de Sancti es va guanyar la targeta groga merescudament.