Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ponteceso FC (775293) - Banshee CF (1417934) » 681253538: T67/J13/VI

Liga 681253538 Información oficial sobre el partido 681253538 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.975 (15293)

Nordicvet Alineación oficial del equipo 'Nordicvet' en el partido 4 - 1 ALTOKE FC Alineación oficial del equipo 'ALTOKE FC' en el partido
Javier Ucieda (4') 1 - 0
1 - 1 Rudy Eugénie (10')
Felis Mangas (23') 2 - 1
Markus Sarasto (35') 3 - 1
Antonio Javier Toro Delgado (89') 4 - 1
Nordicvet Alineación oficial del equipo 'Nordicvet' en el partido 4 - 1 ALTOKE FC Alineación oficial del equipo 'ALTOKE FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nordicvet Alineación oficial del equipo 'Nordicvet' en el partido 4 - 0 ALTOKE FC Alineación oficial del equipo 'ALTOKE FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nordicvet

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Javier Ucieda va donar a Nordicvet un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Felis Mangas, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Markus Sarasto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Nordicvet.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Nordicvet va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio Javier Toro Delgado, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Javier Toro Delgado, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Moritz Benjamin Wiegand va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nordicvet van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Xonás Ancestral, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Ucieda per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eugenio Gallozzi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Sebastián Garagorri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Eugenio Gallozzi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Markus Sarasto de Nordicvet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markus Sarasto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ALTOKE FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 10 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rudy Eugénie.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): ALTOKE van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Roldán Pequerul va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Young-Hoo Huh va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.