Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deto (1369786) - Hesh Blacks (490514) » 681250464: T67/J14/VI

Liga 681250464 Información oficial sobre el partido 681250464 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.920 (15238)

Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 0 - 4 FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido
0 - 1 Diego Paniagua (53')
0 - 2 Gabriel Drzymała (59')
0 - 3 Florentino Ciaurriz (88')
0 - 4 Per Hylund (89')
Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 0 - 4 FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 0 - 6 FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lirio de Oña

FC ArcadeFire

Goles Goles

  • 139 Minuto 53 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Paniagua va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jaume Badoch.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Javier Cayacegui va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ArcadeFire, Gabriel Drzymała, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Florentino Ciaurriz de ArcadeFire va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Per Hylund va augmentar l'avantatge de ArcadeFire a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Cayacegui que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): ArcadeFire va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Nelu Duluman va quedar-se sol davant el porter Aihotz Angiozar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Florentino Ciaurriz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Gabriel Drzymała quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Diego Paniagua es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Per Hylund, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Per Hylund va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Valerio Dalla Libera haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ArcadeFire al minut 85.