Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hesh Blacks (490514) - U.D.Almería (1421409) » 681250457: T67/J12/VI

Liga 681250457 Información oficial sobre el partido 681250457 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VI.920 (15238)

FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido 0 - 4 U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido
0 - 1 Sergi Torrelles (30')
0 - 2 苏 (Su) 达恩 (Daen) (34')
0 - 3 Sergi Torrelles (35')
0 - 4 Nguyễn Hoàng Phúc Tường (60')
FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido 0 - 4 U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC ArcadeFire Alineación oficial del equipo 'FC ArcadeFire' en el partido 0 - 4 U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ArcadeFire

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mikaël Toussaint va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 28. En Eduardo Gonçalves va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Mikaël Toussaint va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 204 Minuto 62 (Ocasión de penalti): En Nelu Duluman va errar un llançament des del punt de penal al minut 62. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Paniagua de ArcadeFire va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.D.Almería

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergi Torrelles que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a U.D.Almería.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan 苏 (Su) 达恩 (Daen) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a U.D.Almería l'avantatge per 0 - 3. Sergi Torrelles en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Nguyễn Hoàng Phúc Tường va aprofitar un error defensiu al minut 60, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a U.D.Almería.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): 苏 (Su) 达恩 (Daen) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ryan Atkins va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nguyễn Hoàng Phúc Tường es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Sergi Torrelles, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. U.D.Almería va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Ryan Atkins va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nguyễn Hoàng Phúc Tường, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Pastor de U.D.Almería va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sergi Torrelles que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en 苏 (Su) 达恩 (Daen) al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.