Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cruceño (1458530) - PACEN (489441) » 681249319: T67/J8/VI

Liga 681249319 Información oficial sobre el partido 681249319 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.900 (15218)

laxino Alineación oficial del equipo 'laxino' en el partido 0 - 5 PACEN Alineación oficial del equipo 'PACEN' en el partido
0 - 1 Igeldo Filarmendi (26')
0 - 2 Adrián Sabasquida (37')
0 - 3 Tim Bastiaans (64')
0 - 4 Andrey Valyaev (65')
0 - 5 Heppu Hautakangas (89')
laxino Alineación oficial del equipo 'laxino' en el partido 0 - 5 PACEN Alineación oficial del equipo 'PACEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
laxino Alineación oficial del equipo 'laxino' en el partido 0 - 6 PACEN Alineación oficial del equipo 'PACEN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laxino

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pedro Zorita Muñoz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Higini Altimir es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Adolfo Diáguez de Laxino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PACEN

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Igeldo Filarmendi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Adrián Sabasquida va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Passaven 64 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tim Bastiaans va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Andrey Valyaev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Heppu Hautakangas va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a PACEN.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Andrey Valyaev de PACEN va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Moisés Fontanete ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PACEN que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tim Bastiaans, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tim Bastiaans. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Julio Mingo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andrey Valyaev, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Tim Bastiaans quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Julio Mingo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anatael Palencia de PACEN es va guanyar la targeta groga merescudament.