Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atomic F.C. (1368579) - solis team returns (1372801) » 681248448: T67/J14/VI

Liga 681248448 Información oficial sobre el partido 681248448 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.884 (15202)

Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido 2 - 3 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
0 - 1 Hansruedi Nutt (3')
0 - 2 Simon Felden (33')
Vilmos Boros (38') 1 - 2
1 - 3 Ali Gerab (65')
Juhani Törnner (80') 2 - 3
Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido 2 - 3 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido 2 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atomic F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aldo Angelo Scacciavillani sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Vilmos Boros que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els seguidors del Atomic van tornar a saltar d'alegria al minut 80. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Juhani Törnner que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Vilmos Boros arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Atomic Beat Berkheimer quasi va assolir l'empat al minut 14 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Jamie Morrison hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Filippo Mascheroni havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Vilmos Boros va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 64, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Jamie Morrison des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

solis team returns

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de returns va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Hansruedi Nutt, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el returns va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Simon Felden, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de returns eren letals, i Ali Gerab va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de returns van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vladimir Tzvetkov va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del returns sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lucian Cheche, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Ali Gerab de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adriano Cantore de returns la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.