Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Liverpool__ (1415507) - Unio Esportiva Breda (434568) » 681245736: T67/J8/VI

Liga 681245736 Información oficial sobre el partido 681245736 en Hattrick

16.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VI.836 (15154)

Petardos informáticos F.C Alineación oficial del equipo 'Petardos informáticos F.C' en el partido 4 - 3 Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido
Mika Ohrankämmen (19') 1 - 0
Félix Gallach (20') 2 - 0
2 - 1 Francisco García (21')
2 - 2 Fredrik Magnusson (48')
Mika Ohrankämmen (72') 3 - 2
3 - 3 Fredrik Magnusson (74')
Konstantinos Grammatikos (85') 4 - 3
Petardos informáticos F.C Alineación oficial del equipo 'Petardos informáticos F.C' en el partido 4 - 3 Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Petardos informáticos F.C Alineación oficial del equipo 'Petardos informáticos F.C' en el partido 3 - 3 Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petardos informáticos F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Mika Ohrankämmen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Félix Gallach, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a informáticos.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ahmet Tetiker arribés a peus de Mika Ohrankämmen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a informáticos el 3 - 2.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 85 que va permetre a l'equip local marcar el 4 - 3. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Konstantinos Grammatikos llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): informáticos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ahmet Tetiker ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): informáticos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cristian Paiu en un 1 contra 1 amb el porter Augusto Marincola, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marius Geelen va rematar alt.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En David Botilla va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Mika Ohrankämmen del informáticos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): informáticos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Ljudevit Mrazović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Unio Esportiva Breda

Goles Goles

  • 152 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Francisco García va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fredrik Magnusson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 74 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Fredrik Magnusson marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fredrik Magnusson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dimitar Trifonov va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Matthias Parzival, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nello Frigoli de Esportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.