Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mannheimers (439267) - R.C.J. Los Ratones (118837) » 681239415: T67/J10/VI

Liga 681239415 Información oficial sobre el partido 681239415 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / VI.723 (15041)

Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido 3 - 1 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
0 - 1 Yehonatan Pedhazur (10')
Reza Sluijter (29') 1 - 1
Bassem Mbarki (54') 2 - 1
Bassem Mbarki (68') 3 - 1
Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido 3 - 1 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido 4 - 1 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mannheimers

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Reza Sluijter va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 54, en Reza Sluijter del Mannheimers va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bassem Mbarki que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mannheimers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bassem Mbarki progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Bassem Mbarki va estar a punt d'empatar per a Mannheimers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cris García de Assiaín va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ernst Enemark de Mannheimers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

R.C.J. Los Ratones

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yehonatan Pedhazur es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Nathan Moyers, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Juan Francisco Eza va estar a punt de posar per davant a Ratones amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martinus Fehmarn va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Nathan Moyers va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Ratones va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Daniel Pârva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ottavio Saretti de Ratones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ottavio Saretti va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.