Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Historia&Books (436999) - C.A Florecillas Silvestres (437907) » 681239399: T67/J6/VI

Liga 681239399 Información oficial sobre el partido 681239399 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.723 (15041)

PosDon's Alineación oficial del equipo 'PosDon's' en el partido 1 - 1 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
Juraj Trhančík (41') 1 - 0
1 - 1 Mathias Cornelius Hoerschelmann (44')
PosDon's Alineación oficial del equipo 'PosDon's' en el partido 1 - 1 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PosDon's Alineación oficial del equipo 'PosDon's' en el partido 2 - 0 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PosDon's

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Juraj Trhančík va donar a PosDons un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Juraj Trhančík es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrian Pachciarek hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ghaïth Jaber havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Amb 51 minuts disputats, Juraj Trhančík gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Niklas Svanin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 72 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juraj Trhančík va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Juraj Trhančík quasi dona a PosDons l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

C.A Florecillas Silvestres

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Mathias Cornelius Hoerschelmann va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Florecillas, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Taurutis Praličius va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Taurutis Praličius va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Florecillas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tamás Farkas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Flyn Meersman de Florecillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Flyn Meersman de Florecillas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".