Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mayeútica (1581433) - Hugo PFRVCRML (991027) » 681239398: T67/J6/VI

Liga 681239398 Información oficial sobre el partido 681239398 en Hattrick

02.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VI.723 (15041)

Birras birres Alineación oficial del equipo 'Birras birres' en el partido 1 - 2 Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido
0 - 1 Jorge Lucas Rei (13')
Ferran Betoret (80') 1 - 1
1 - 2 Apoloniusz Kutek (83')
Birras birres Alineación oficial del equipo 'Birras birres' en el partido 1 - 2 Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Birras birres Alineación oficial del equipo 'Birras birres' en el partido 0 - 6 Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras birres

Goles Goles

  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Birras va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ferran Betoret aconseguint el 1 - 1.

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): PFRVCRML va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Jorge Lucas Rei.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ken Cleyman va anar directament als peus de Apoloniusz Kutek que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Apoloniusz Kutek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PFRVCRML van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kabir Alić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ken Cleyman després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antón Azorín va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 77 per Sotiris Varelakis va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Javier Ezequiel Compagnucci quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antón Azorín, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): El PFRVCRML va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 81 amb un llançament de falta perillós. En Sotiris Varelakis però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el PFRVCRML va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alejandro Cidron s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.