Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Dream Team (1582689) - Primos Team (315379) » 681239321: T67/J14/VI

Liga 681239321 Información oficial sobre el partido 681239321 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.721 (15039)

U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido 2 - 0 Navia Independiente Alineación oficial del equipo 'Navia Independiente' en el partido
Aleksa Tomović (35') 1 - 0
Aleksa Tomović (89') 2 - 0
U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido 2 - 0 Navia Independiente Alineación oficial del equipo 'Navia Independiente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Dream Team Alineación oficial del equipo 'U.D. Dream Team' en el partido 0 - 2 Navia Independiente Alineación oficial del equipo 'Navia Independiente' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Dream Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Independiente. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aleksa Tomović la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Dream es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 35.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Aleksa Tomović va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Dream van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Lolo Ley no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dream van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aleksa Tomović va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Aleksa Tomović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Torbjörn Bäckhall gairebé va marcar per a Dream des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Navia Independiente

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Nguyễn Thế Ân va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sławomir Janczura, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Kenneth Grøn quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nguyễn Thế Ân quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Independiente va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alcino Verde que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Elmir Bakıxanov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.