Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inmobiliaria Freixeiro (795730) - puñeteros (1431168) » 681234608: T67/J12/VI

Liga 681234608 Información oficial sobre el partido 681234608 en Hattrick

13.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VI.637 (14955)

Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido 2 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
0 - 1 Raúl Pemán Cubillo (83')
Barkai Gover (89') 1 - 1
Bruno Knjaz (90') 2 - 1
Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido 2 - 1 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido 1 - 4 Atletico las rosas S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico las rosas S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inmobiliaria Freixeiro

Goles Goles

  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Barkai Gover va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Amergiw Amiri.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Inmobiliaria va ser Bruno Knjaz.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Barkai Gover va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dirk Hierzer hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mustafa Salcı de Inmobiliaria es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico las rosas S.A.D

Goles Goles

  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Raúl Pemán Cubillo era molt més ràpid que el defensa Jesús Ugarte. Al minut 83, el jugador de Atletico va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): 冯 (Feng) 淮良 (Huailiang) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marian Airinei va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Raúl Pemán Cubillo va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marian Airinei va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 冯 (Feng) 淮良 (Huailiang) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Angel Dzhambaski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): 冯 (Feng) 淮良 (Huailiang) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marian Airinei, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Juan José Barbarie va quedar-se sol davant el porter Marian Airinei, però aquest va poder aturar el xut.