Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ganchitos F.C. (1334706) - Inmobiliaria Freixeiro (795730) » 681234586: T67/J7/VI

Liga 681234586 Información oficial sobre el partido 681234586 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.637 (14955)

Ganchitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganchitos F.C.' en el partido 1 - 3 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
0 - 1 Bruno Knjaz (10')
Francesco Starace (12') 1 - 1
1 - 2 Riccardo Donnini (18')
1 - 3 Francesco Raco (25')
Ganchitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganchitos F.C.' en el partido 1 - 3 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ganchitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganchitos F.C.' en el partido 3 - 0 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ganchitos F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, Francesco Starace facilitava les coses al Ganchitos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Rubèn Gibert va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stefan Balchev va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Henoc Quixal van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Mauro Barros a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Rubèn Gibert va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ganchitos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Stefan Balchev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Inmobiliaria Freixeiro

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bruno Knjaz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Inmobiliaria.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Leo Collier va treure un córner llarg cap al segon pal que en Riccardo Donnini, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Francesco Raco de Inmobiliaria va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Inmobiliaria, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Dirk Hierzer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.