Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ordep FC (1337613) - CRD Topillos (1367155) » 681234394: T67/J1/VI

Liga 681234394 Información oficial sobre el partido 681234394 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.634 (14952)

Ordep FC Alineación oficial del equipo 'Ordep FC' en el partido 1 - 0 Bonnie de Naranco Alineación oficial del equipo 'Bonnie de Naranco' en el partido
Paco Iragui (23') 1 - 0
Ordep FC Alineación oficial del equipo 'Ordep FC' en el partido 1 - 0 Bonnie de Naranco Alineación oficial del equipo 'Bonnie de Naranco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ordep FC Alineación oficial del equipo 'Ordep FC' en el partido 2 - 0 Bonnie de Naranco Alineación oficial del equipo 'Bonnie de Naranco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ordep FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 23 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Ordep volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 23 van aconseguir marcar quan en Paco Iragui va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Leopoldo Jacinto Nieto ja els havia advertit que el porter contrari, en 姚 (Yiu) 宇鴻 (Yuhong), acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): El Ordep se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 7, en Dionís Massegur va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Javier Gros per la seva rapidesa. Al minut 47 va intentar marxar per velocitat d'en Eduardo Zubiaurre, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pedro Pizarro, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ko van der Berk.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petre Bularca de Ordep la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bonnie de Naranco

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Naranco van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 8 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Armin Jans, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Naranco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matteo Tarantino va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Naranco van sortir al contraatac al minut 77, però Thierry Rayon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Naranco van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 80 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Armin Jans no va ser gens encertat.