Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arzua (800042) - Teiko Devil Bats (1335721) » 681234097: T67/J10/VI

Liga 681234097 Información oficial sobre el partido 681234097 en Hattrick

30.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / VI.628 (14946)

Arzua Alineación oficial del equipo 'Arzua' en el partido 0 - 6 KrAMbeRRos Alineación oficial del equipo 'KrAMbeRRos' en el partido
0 - 1 Shreesanth Asuri (3')
0 - 2 Amadeo Sandoval (8')
0 - 3 Alexis Vrisimitzakis (16')
0 - 4 Mijo Sokola (39')
0 - 5 Josep Miquel Resclosa (58')
0 - 6 Amadeo Sandoval (71')
Arzua Alineación oficial del equipo 'Arzua' en el partido 0 - 6 KrAMbeRRos Alineación oficial del equipo 'KrAMbeRRos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Arzua Alineación oficial del equipo 'Arzua' en el partido 0 - 7 KrAMbeRRos Alineación oficial del equipo 'KrAMbeRRos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arzua

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Ruiz Sáenz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vicent Lluís Vadell va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Verísimo Boán de Arzua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Ferran Truyol de Arzua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KrAMbeRRos

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de KrAMbeRRos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Shreesanth Asuri, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Amadeo Sandoval, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 3 s'ha de veure repetit: en Nasib Hanafi de KrAMbeRRos va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alexis Vrisimitzakis, que no va perdonar.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, KrAMbeRRos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mijo Sokola.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Josep Miquel Resclosa va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al KrAMbeRRos per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 71. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Amadeo Sandoval. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alexis Vrisimitzakis després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Ángel Cela va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nasib Hanafi al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Krzysztof Grela. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.