Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rc Celta Vigo (1596445) - Personajes (1432987) » 681231898: T67/J7/VI

Liga 681231898 Información oficial sobre el partido 681231898 en Hattrick

09.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VI.589 (14907)

Rc Celta Vigo Alineación oficial del equipo 'Rc Celta Vigo' en el partido 2 - 3 Personajes Alineación oficial del equipo 'Personajes' en el partido
László Zsilák-Urbán (37') 1 - 0
1 - 1 Tom Robinsson (44')
Alessandro Sommavilla (86') 2 - 1
2 - 2 Houd Tamlakouten (89')
2 - 3 Miloš Dedek (89')
Rc Celta Vigo Alineación oficial del equipo 'Rc Celta Vigo' en el partido 2 - 3 Personajes Alineación oficial del equipo 'Personajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rc Celta Vigo Alineación oficial del equipo 'Rc Celta Vigo' en el partido 1 - 3 Personajes Alineación oficial del equipo 'Personajes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rc Celta Vigo

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en László Zsilák-Urbán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 86 (Gol de penalti): el Celta va posar-se per davant 2 - 1 al minut 86, quan Alessandro Sommavilla va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Adrien Sage va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de el Celta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Virgil Wendel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anselmo António Ponte Santos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ivo De Bruyn va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Paul Bègue aquest no va estar a l'altura.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Scottie Illich haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a el Celta al minut 88.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El el Celta va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Virgil Wendel la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Personajes

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 44 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Tom Robinsson de Perowe marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Als 89 minuts de partit, Houd Tamlakouten de Perowe va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Perowe agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Miloš Dedek amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Zacarías Tejero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Houd Tamlakouten va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Miloš Dedek va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Ecay. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.