Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fu pe (1582605) - G.M. Trailers (490218) » 681231271: T67/J4/VI

Liga 681231271 Información oficial sobre el partido 681231271 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VI.578 (14896)

Al-Napoli Alineación oficial del equipo 'Al-Napoli' en el partido 0 - 2 G.M. Trailers Alineación oficial del equipo 'G.M. Trailers' en el partido
0 - 1 Alfredo Vidal (35')
0 - 2 Joaquín López (39')
Al-Napoli Alineación oficial del equipo 'Al-Napoli' en el partido 0 - 2 G.M. Trailers Alineación oficial del equipo 'G.M. Trailers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al-Napoli Alineación oficial del equipo 'Al-Napoli' en el partido 1 - 1 G.M. Trailers Alineación oficial del equipo 'G.M. Trailers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Napoli

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Al-Napoli per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Àngel Olcina, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Dani Balot va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dani Balot de Al-Napoli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Behrouz Izadian s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

G.M. Trailers

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Trailers es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alfredo Vidal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Joaquín López va augmentar l'avantatge de Trailers a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Trailers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jerko Rukljanić va desviar el xut final de Ignacio Pérez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Joaquín López de Trailers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bjørn Ludvigsen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ilie Petruş va poder marcar per a Trailers en un servei de cantonada picat per en Bjørn Ludvigsen quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bjørn Ludvigsen després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jerko Rukljanić va poder desviar-lo a córner.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Trailers va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bjørn Ludvigsen va anar a parar a les mans del porter.