Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Gràcia (485823) - Matarile (120773) » 681231069: T67/J9/VI

Liga 681231069 Información oficial sobre el partido 681231069 en Hattrick

23.10.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VI.574 (14892)

Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido 2 - 0 RMadrid forever reborn Alineación oficial del equipo 'RMadrid forever reborn' en el partido
Stephan Bosnjak (72') 1 - 0
Fedon Kaltsas (76') 2 - 0
Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido 2 - 0 RMadrid forever reborn Alineación oficial del equipo 'RMadrid forever reborn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido 2 - 0 RMadrid forever reborn Alineación oficial del equipo 'RMadrid forever reborn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Gràcia

Goles Goles

  • 120 Minuto 72 (Gol de falta): Gràcia va agafar avantatge al minut 72 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Stephan Bosnjak fent així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Gràcia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fedon Kaltsas va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Gianni Passalacqua del Gràcia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Massimiliano Camasta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gràcia.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Massimiliano Camasta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Gràcia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Gianni Passalacqua va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Simo Liimatta de Gràcia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

RMadrid forever reborn

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en İbrahim Kardan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de İbrahim Kardan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): RMadrid van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 78, però Bahtiyar Necil va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ugo Bicego no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Steffen Matthias Rehberge estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hans Gloger.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hans Gloger de RMadrid va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".