Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Bucaneros Team (1456617) - Lanzarote Esportiu (1587341) » 681226290: T67/J4/VI

Liga 681226290 Información oficial sobre el partido 681226290 en Hattrick

18.09.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VI.489 (14807)

Los Bucaneros Team Alineación oficial del equipo 'Los Bucaneros Team' en el partido 1 - 1 Guams Alineación oficial del equipo 'Guams' en el partido
Baptiste Vézin (25') 1 - 0
1 - 1 Xola Nyanda (30')
Los Bucaneros Team Alineación oficial del equipo 'Los Bucaneros Team' en el partido 1 - 1 Guams Alineación oficial del equipo 'Guams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Bucaneros Team Alineación oficial del equipo 'Los Bucaneros Team' en el partido 1 - 2 Guams Alineación oficial del equipo 'Guams' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,1 % 34,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bucaneros Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Baptiste Vézin de Bucaneros, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Bucaneros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Ram de Liñan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Ituren.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jesús Ram de Liñan va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 31, i va passar la pilota a Carles Rosiñol, però aquest no va encertar a marcar.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Bucaneros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carles Rosiñol en un 1 contra 1 amb el porter Paco Ituren, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Bucaneros va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Jesper Olsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 76 (Ocasión de penalti): En Habib Azzam Al-Hajry va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 76, però el porter visitant Paco Ituren el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Ram de Liñan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Guams

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Xola Nyanda de Guams va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Orestis Klanidis no va ser aprofitada per en Everton Farnell que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Tijmen Ronteltap, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Bucaneros, però Carles Rosiñol no va poder encertar el xut.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Erwan Marie que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Guams va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pancrazio Culcasi va desviar el xut final de Anzelm Vanczák després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erwan Marie de Guams va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.