Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDEARRIBA FC (989342) - Pedrola FC (779620) » 681225545: T67/J14/VI

Liga 681225545 Información oficial sobre el partido 681225545 en Hattrick

27.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VI.475 (14793)

VALDEARRIBA FC Alineación oficial del equipo 'VALDEARRIBA FC' en el partido 2 - 1 Pedrola FC Alineación oficial del equipo 'Pedrola FC' en el partido
0 - 1 Damir Gambin (21')
Valentino Della Casa (23') 1 - 1
Jelle Flamand (59') 2 - 1
VALDEARRIBA FC Alineación oficial del equipo 'VALDEARRIBA FC' en el partido 2 - 1 Pedrola FC Alineación oficial del equipo 'Pedrola FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDEARRIBA FC Alineación oficial del equipo 'VALDEARRIBA FC' en el partido 2 - 0 Pedrola FC Alineación oficial del equipo 'Pedrola FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDEARRIBA FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del VALDEARRIBA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Valentino Della Casa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): VALDEARRIBA va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 59 Jelle Flamand va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcos Ginoves estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Mennitto, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): VALDEARRIBA va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Tomás Gayoso va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin Sotir de VALDEARRIBA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Valentino Della Casa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43 de partit, Sorin Sotir de VALDEARRIBA va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Pedrola FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Damir Gambin va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Strahil Stoilov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Luigi Pivari va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Strahil Stoilov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pedrola va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rahel Widayat, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.