Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Camela (1588208) - FC Força Boixos (490329) » 681224869: T67/J13/VI

Liga 681224869 Información oficial sobre el partido 681224869 en Hattrick

20.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 13 / VI.463 (14781)

El Marqués Alineación oficial del equipo 'El Marqués' en el partido 4 - 1 FC Força Boixos Alineación oficial del equipo 'FC Força Boixos' en el partido
Maksim Poltev (10') 1 - 0
Matteo Incerto Asta (27') 2 - 0
2 - 1 Antonio Gerardo Moraglia (30')
Claudio Malnati (32') 3 - 1
Claudio Malnati (37') 4 - 1
El Marqués Alineación oficial del equipo 'El Marqués' en el partido 4 - 1 FC Força Boixos Alineación oficial del equipo 'FC Força Boixos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Marqués Alineación oficial del equipo 'El Marqués' en el partido 4 - 1 FC Força Boixos Alineación oficial del equipo 'FC Força Boixos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Marqués

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Matteo Incerto Asta va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de El Marqués, Maksim Poltev, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Matteo Incerto Asta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, El Marqués va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Claudio Malnati, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El Marqués va aconseguir el 4 - 1 quan Claudio Malnati va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Maksim Poltev gairebé va marcar per a El Marqués des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matteo Incerto Asta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tijmen Bax per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emiliano Coroño va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paolo Masetti va rematar alt.

FC Força Boixos

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Un mica després, Antonio Gerardo Moraglia de Boixos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 49 (Ocasión de falta): Després de 49 minuts, Guillermo Araujo va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Benjamín Carlos Cantalapiedra el va poder desviar a córner.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Cedric Freshour va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Gerardo Moraglia.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Santo Piazzese després que el jugador de Boixos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.