Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba CCF (487991) - Hafh'drn n'ghft syha'h (1583895) » 681222635: T67/J1/VI

Liga 681222635 Información oficial sobre el partido 681222635 en Hattrick

28.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VI.424 (14742)

Apurtuarte Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte' en el partido 5 - 0 UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido
Arne Barzel (40') 1 - 0
Elorri Dornake (53') 2 - 0
Óscar Clarís (78') 3 - 0
Antoni Monfort (83') 4 - 0
Óscar Clarís (87') 5 - 0
Apurtuarte Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte' en el partido 5 - 0 UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Apurtuarte Alineación oficial del equipo 'Apurtuarte' en el partido 4 - 0 UD Zarza de Granadilla Alineación oficial del equipo 'UD Zarza de Granadilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apurtuarte

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Arne Barzel. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del UDZarza. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elorri Dornake la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Apurtuarte es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 53.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Óscar Clarís, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Apurtuarte va aconseguir el 4 - 0 quan Antoni Monfort va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Apurtuarte van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Óscar Clarís va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Sören Larcher del Apurtuarte ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pere Ramon Miret va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Idris Boussoufa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antoni Monfort! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sören Larcher va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sören Larcher de Apurtuarte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD Zarza de Granadilla

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Barriga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jannick Gulik va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.