Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zarracina CF (1457069) - Andreu Team (797620) » 681220884: T67/J11/VI

Liga 681220884 Información oficial sobre el partido 681220884 en Hattrick

06.11.2021 14:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VI.392 (14710)

Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido 2 - 2 Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido
Jaime Gabert (26') 1 - 0
1 - 1 Marek Marusarz (27')
Raúl Sandoval (52') 2 - 1
2 - 2 Marek Marusarz (59')
Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido 2 - 2 Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido 3 - 1 Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zarracina CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 una excel·lent centrada de Francisco Salazar va arribar a Jaime Gabert, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zarracina contenien la respiració mentre en Raúl Sandoval s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Zarracina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Sandoval ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eugeni Lleal va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eugeni Lleal va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Grégory Demonière va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Menéndez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Sandoval! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Róbert Vanca del Zarracina ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Tello es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Andreu Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marek Marusarz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Andreu. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Marek Marusarz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Manolis Andriopoulos de Andreu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johnny Mulloni de Andreu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.